Arçelik Blog

  • Şubat 22, 2023

    Günlük yaşantımızın artık temel parçalarından biri haline gelmiş olan Televizyonlar, yepyeni özellikleri ile farklı bir boyuta ulaştı. Artık oturduğumuz yerden birçok platforma erişebilme şansını sunan Arçelik Televizyonlar, farklı özellikleri ile de öne çıkıyor. Bunlar neler diye sorarsanız, görüntü ve ses kalitesi, akıllı özellikler, garanti seçenekleri gibi ek özellikler seçiminizde belirleyici birer rol alıyor. 

    Televizyon Seçimi Nasıl Yapılmalı
  • Şubat 22, 2023

    Kış aylarında hayatı kolaylaştıran özellikleri ile tercih edilen Kurutma Makineleri, özellikleri ile hem sağlıklı, hem de kolaylık sunan çözümleri kullanıcılarına ulaştırıyor. Arçelik Kurutma Makinesi Modelleri de yenilikçi teknolojilerle donatılarak kullanıcılarına eşsiz deneyimler yaşatıyor. Peki Kurutma Makinesi seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte size kısa bir checklist..

    Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Etmeli?
  • Ocak 20, 2023

    Grundig Televizyon Modelleri, yüksek kaliteli, performanslı ve çekici bir tasarıma sahip olmaları ile evinizde rahat ve keyifli bir deneyim sunarlar. Aynı zamanda Smart TV özellikleri, 4K Ultra HD ve HDR desteği gibi özellikleri ile görsel ve ses deneyiminizi arttırmaktadır. Sizler de Markaevinde.com üzerinden dilediğiniz Grundig Tv Modelini seçebilir ve online olarak siparişinizi oluşturabilirsiniz..

    Grundig Televizyon
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR