Arçelik Çamaşır Makinelerinde Yepyeni Teknolojiler

Arçelik Çamaşır Makinesi

Arçelik Çamaşır Makinesi ile Yenilikçi Teknolojilere Merhaba Deyin
 

Çamaşır makineleri yıllar boyunca farklı teknolojilerle gelişerek değişik bir boyuta geldi. Teknolojik gelişmelerden sıkça etkilenen çamaşır makineleri günümüzde kullanıcılarına çok daha farklı ve üstün bir deneyim sunuyor.

 

Arçelik Çamaşır Makinesi Modelleri , çamaşır makinelerinden beklentiyi değiştirecek teknolojilere sahip. İnovatif ürünlerin üreticisi Arçelik geleceğin teknolojisini, çamaşır makineleri aracılığıyla da evlerinize getiriyor. Aquafusion Teknolojisi (Tekli Su Jeti Sistemi), daha etkin ve derinlemesine temizlik için deterjanlı suyu çamaşırlara son derece hızlı püskürtür. Ayrıca su alımı esnasında deterjan kaybını engelleyen bu sistem, deterjan israfının önüne geçer, yeterli miktarda deterjanla mümkün olan en etkin temizliği gerçekleştirir. Acil durumlarda çamaşırlar üzerine sinmiş kötü kokuları, yıkama gerektirmeden yok eden Havalandırma Teknolojisi, yalnızca yirmi dakikada çamaşırları giyilmeye hazır hale getirir. Üstelik kırışıklık önleme özelliğiyle ütüleme işlemi için gereken süreyi %28’e varan oranda azaltır.

 

Arçelik çamaşır makinelerinde çamaşırlarınız derinlemesine temizlenirken en hassas koşullar altında korunur. Tamburlarda görülen dalga formlu özel tasarım hem temizlik performansını arttırıyor hem de çamaşırların zarar görmesini engelliyor. Bu tamburlar içinde çamaşır, dalga içinde salınıyormuş gibi yavaşça hareket eder.


 

Size En Uygun Çamaşır Makinesi Hangisi?
 

Üstün temizliği zahmetsizce elde etmeye olanak tanıyan çamaşır makinelerinden en üst seviyede verim alabilmek için seçim aşamasında bazı noktaları göz önünde bulundurmanızda fayda var. Her şeyden önce cihazı yerleştireceğiniz yerin hacmini hesaba katmalısınız. Makine için uygun olan alanın hacmi, alacağınız cihazın büyüklüğünü belirleyecektir. Bir ya da iki kişinin yaşadığı evler için fazla kapasiteli çamaşır makineleri gereksiz olabilir. Bununla birlikte yalnız yaşıyor da olsanız, yorgan gibi büyük hacimli eşyaları kuru temizlemede temizletmek yerine evde yıkamayı tercih ediyorsanız 7 kg kapasiteli makinelere yönelebilirsiniz. 

 

Enerji tasarrufu da çamaşır makinesi alırken mutlaka göz önünde bulundurulması gereken faktörlerden. Yüksek oranda enerji tasarrufu sağlayan A enerji sınıfı Arçelik Çamaşır Makinesi Modelleri elektrik faturasının fazla gelmesine neden olmayacaktır.

 

Devir hızının yüksekliği çamaşırların makineden ne oranda kuru çıkacağını belirler. İhtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak maksimum devir hızının ne olması gerektiğine karar vermelisiniz. Yüksek devir hızı hassas yıkama gerektiren kıyafetlere zarar verir. O yüzden hassasiyet gerektirmeyen çamaşırlar için yüksek devir hızı sunarken, narin kıyafetler için de hassas yıkama programı seçeneği olan modellere yönelebilirsiniz.

Etiketler: Arçelik Çamaşır Makinesi
Mart 01, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR